Kamperen

img_0807-1116x462

camping-frankrijk-limousin-kamperen-bij-de-boer-tent-met-speeltuinGedurende de zomermaanden kunt u op het 2 hectare grote terrein van Labalade kleinschalig kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. Er is genoeg schaduw te vinden onder de grote bomen of aan de rand van het bos. Er zijn zes kampeerplekken, zodat iedereen privacy en genoeg ruimte heeft. Ook hier vandaan kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de glooiende landerijen. De sanitaire voorzieningen vindt u in het dichtbij gelegen huis.

tent2Bij Labalade kunt u per dag ervoor kiezen om mee te doen aan wandelingen of om iets leuks te doen in de mooie omgeving. Heeft u na een fijne vakantiedag geen zin om te koken? Schuif dan gezellig aan met de andere kamperende gasten op het terras van Labalade voor een goede, eenvoudige maaltijd.

In Marsac, op 1 kilometer afstand, vindt u alle winkels die u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen, verse croissantjes bij de ambachtelijke bakker, lekkere wijnen en heerlijke kazen.