Pipowagens

camping-frankrijk-limousin-kamperen-bij-de-boer-pipowagen-terras

Sapperdeflap

camping-frankrijk-limousin-kamperen-bij-de-boer-pipowagen2

Weg van de snelweg en de drukte, het onthaasten is begonnen! Misschien al met het Pipo de Clown en Mamalou gevoel in je achterhoofd reis je door zon en regen, langs de wijde wereldwegen. Want ruimte is er genoeg rond Labalade, omringd door bomen en weides.

Labalade heeft drie pipowagens aan de rand van het bos, die 12 meter uit elkaar staan bij een grote 100-jarige lindeboom. Alle drie de wagens zijn ingericht met spullen die in de loop der jaren bij elkaar zijn gestruind op de vele brocantes in de buurt. Het sanitair bevindt zich op korte afstand in een aparte ruimte aan de hoofdwoning. Deze badkamer heeft 2 douches, 2 toiletten en een wastafel. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt, zodat het vakantiegevoel direct kan beginnen.

Pipowagen I is 6 meter lang en 2 meter breed. Knus en eenvoudig ingericht voor drie personen met een dubbel bed en een hoogslaper, een tafel met stoelen, kachel, koelkast, koffiezetapparaat, keukentje met 3 pits gas comfort en is incl. servies, keukengerei en pannen. Verder staat er op het terras een tafel met stoelen en beneden in het gras een picknicktafel met parasol en ligbedden. De wagen is gezellig aangekleed met brocante spullen en vanaf het balkon kijkt u uit over het mooie Creuse dal.

Pipo koeien!

Pipowagen II is 7 meter lang en 2.20 meter breed en net wat ruimer. Heeft een mooi balkon met een houten tuinset en in het gras een picknicktafel met parasol. Onder de lindeboom staan twee ligbedden en een romantisch bankje. Als verrassing is er een heerlijk tweepersoonsbed waarin Pipo zelf heeft geslapen! Ik droom! Het bijplaatsen van een extra bed is mogelijk. Er is een keuken met vier pits gasstel, koelkast en koffiezetapparaat. Alle benodigdheden voor in de keuken zijn aanwezig. Weet u nog wel? Soep met sliertjes! Bij wat frisser weer kan de kachel aangezet worden.

labalade.creuse.limousin.frankrijk.pipowagen.camping.stacaravanPipowagen III is de lievelingswagen van klukkluk. De wagen is zonnig ingericht met een ruim tweepersoonsbed. Er is een keuken met koelkast, gas comfort en verdere benodigdheden voor een onbezorgde vakantie. Op het terras staat een eettafel met stoelen en beneden naast de Pipowagen staat een picknicktafel met parasol en twee luie stoelen. Eventueel een kleine kindertent bijplaatsen is geen bezwaar. Hetgeen geldt voor alle drie de pipowagens.