Pipowagens

camping-frankrijk-limousin-kamperen-bij-de-boer-pipowagen-terras

Sapperdeflap

camping-frankrijk-limousin-kamperen-bij-de-boer-pipowagen2

Weg van de snelweg en de drukte, het onthaasten is begonnen! Misschien al met het Pipo de Clown en Mamalou gevoel in je achterhoofd reis je door zon en regen, langs de wijde wereldwegen. Want ruimte is er genoeg rond Labalade, omringd door bomen en weides.

Labalade heeft drie pipowagens aan de rand van het bos, die 12 meter uit elkaar staan bij een grote 100-jarige lindeboom. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt, zodat het vakantiegevoel direct kan beginnen.

Pipowagen I is 6 meter lang en 2 meter breed. Knus en eenvoudig ingericht voor drie personen met een dubbel bed en hoogslaper, een tafel met drie stoelen, kacheltje, koelkast, koffiezetapparaat, keukentje met 3 pits gas comfort incl. alle potten en pannen, een tuinset met parasol. De wagen is gezellig aangekleed, vanaf het balkon kijkt u uit over het mooie Creuse dal.

Pipo koeien!

header9-300x175Pipowagen II is 7 meter lang en 2.20 meter breed en net wat luxer met een wat ruimer balkon, een hardhouten tuinset met parasol en een romantisch bankje onder de boom. Als verrassing is er een tweepersoonsbed uit 1880. Pipo heeft er zelf in geslapen! Ik droom! Er is een keuken met vier pits gasstel, koelkast en koffiezetapparaat. Alle potten en pannen zijn aanwezig. Weet u nog wel? Soep met sliertjes! Bij wat frisser weer kan het kacheltje aangezet worden.

labalade.creuse.limousin.frankrijk.pipowagen.camping.stacaravanPipowagen III is de lievelingswagen van klukkluk en nieuw dit jaar. De wagen is zonnig ingericht met een 2-persoonsbed en eventueel een opklapbed. Kleine kindertent bijplaatsen is geen bezwaar. Er is een keuken met koelkast, gas comfort en verdere benodigdheden voor een onbezorgde vakantie. Op het terras en naast de Pipowagen staan een eettafel met 4 stoelen en een parasol.