Reserveren

ReserveringHeader

U bent nog een paar kleine stapjes verwijderd van een heerlijke vakantie bij Labalade. Aan een reservering bij Labalade zitten een aantal “spel” regels verbonden:

 1. Verblijf in een Pipowagen is in de maanden juli en augustus minimaal 1 week(anders in overleg), met wisseldagen zaterdag of zondag. Overige periode minimaal verblijf 2 nachten, aankomst na 15.00 uur, vertrek 10.00 uur.
 2. Bij acceptatie van een reservering moet er 50% van de huursom aanbetaald worden.
 3. Bij annulering eerder dan 6 weken voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt de aanbetaling teruggestort onder inhouding van €50,- annuleringskosten.
 4. Bij annulering later dan 6 weken voor de ingangsdatum van de huurperiode is de gehele huursom verschuldigd.
 5. Verplichte eindschoonmaak à €45,-

Uw reservering kunt u maken door een het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Na bericht van acceptatie van de reservering, maakt u 50% van de huursom over naar ABN AMRO, IBAN NL 72 ABNA 0869327135 t.n.v. R.J.M. Revers. De andere 50%, de borg van € 100,- en € 45,- kosten eindschoonmaak worden bij aankomst contant voldaan. Het verblijf dient netjes opgeruimd en schoon achter gelaten te worden. De borg wordt na aftrek van eventuele kosten binnen twee weken na vertrek aan u overgemaakt.
Bij annulering eerder dan 6 weken voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt de aanbetaling teruggestort onder inhouding van € 50,- annuleringskosten. Bij annulering later dan 6 weken voor de huurperiode is de gehele huursom verschuldigd. U wordt aangeraden een annuleringsverzekering af te sluiten.

Heeft u nog vragen over deze voorwaarden? Twijfel dan niet en neem contact op met labalade23@gmail.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  Naam:

  Voornaam:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Land:

  Email Adres:

  Telefoonnummer:

  Mobiel:

  Gegevens object:

  Wenst te huren:

  Vanaf: (jjjj-mm-dd)

  Tot: (jjjj-mm-dd)

  Aantal Volwassenen:

  Aantal Kinderen:

  Extra info:

  Huisdieren:

  Soort Huisdier:

  Aantal Huisdieren:

  Bijzonderheden: